Vežbe posle korone

Skoro godinu dana je prošlo od prvog zatvaranja I karantina. Ovo je bio jedan od najdužih prinudnih odmora koji nas je naterao da vežbamo u stanu i kući, ali nas je definitivno i ulenjio da se pokrenemo i podignemo svoj cilj na prethodne steenice, pre korone.

Details

Detoks organizma

Detoksikacija predstavlja proces čišćenja organizma tj oslobađanja toksina iz organizma koji se talože vremenom usled unošenja odrđenih pesticida, teških metala, prerađene i nezdrave hrane, hemikalija. Postoji dosta recepata koji kombinujući ove namernice efikasno vrše detosk organizna. Uz redovno vežbanje neophodno je povremeno uraditi i detoks organizma.

Details

Koliko puta nedeljno vežbati – ići u teretanu?

Često čujemo vežbaj, samo vežbaj i biće rezultata. Neosporivo je da vežbanjem je zdravo ne samo za fizičku aktivnost već i za naše psihičko zdravlje. Vežbanje nam obezbeđuje sjajni izgled i podiže nivo samopouzdanja, zato nemamo razlog da ne odvojimo malo vremena za sebe i fizičku aktivnost.

Details

Stres kao posledica povratka sa prazničnog odmora

Događa Vam se da niste isto produktivni posle odmora kao i pre, pitate se kako je to moguće?
Stres od povratka na posao posle godišnje odmora kao i prazničnog odmora je vrlo česta pojava. Osećate se slabo, umorno, sporo iako ste se sad vratili sa odmora.
Ukoliko je duzi odmor sve je veća šansa da budemo u stanju stresa posle odmora.

Details

Kardio vezbe za skidanje stomaka da ili ne?

Sve veći broj je gojaznih kako kod nas u zemlji tako I u insotranstvu jer brza hrana, slatkiši I slatki napitci su puni prostih ugljenih hidrata. Moramo napomenuti da pržena i pohovana hrana je puna štetnih lipidnih peroksida koji se usled konzumiranja u velikoj meri talože na zidinama stomaka.

Details

Fitness Box

Boks kao udarački izvorni sport je danas sve manje prisutan,ali su elementi boksa u velikoj meri zauzeli mnoge fitnes programe. Nekada je ovo bio sport samo za muškarce, dok se danas sve više žena odlučuje za ovaj vid sporta.

Details

Sve polazi prvo iz glave

Često se u našem jeziku čuje „Ko nema u glavi ima u nogama“ međutim to u stvari nije tako, jer sve što imate u nogama prvo imate u glavi, odnosno u mozgu.

Details